coaching en advies op maat

Brusjesmiddag

Ben je een broer(tje) of een zus(je) van iemand met autisme, of down of een andere zorgbehoefte? Dan is het soms fijn om met andere broers of zussen te praten. Meld je dan aan voor de brusjesmiddag.

Als je een vriend of vriendin bent van iemand met autisme en je wilt er wat meer over horen, dan ben je uiteraard ook van harte welkom!

We werken elke week aan de hand van het boek "Luchtkastelen bouwen voor kinderen" aan ons eigen luchtkasteel. Ook besteden we aandacht aan wat onze broertjes en zusjes nu precies hebben. Daar leren we ook over (psycho-educatie heet dat).

Verder worden jullie verwend, maken we wat leuks of spelen we een spel! En natuurlijk kunnen jullie lekker met elkaar kletsen en ervaringen uitwisselen.

In de vakanties proberen we er een extra leuke en lange middag van te maken!

Kosten: €10,=

In maart 2017 werd de "Brusjesmiddag" gewaardeerd met een tweede plaats bij de waarderingsprijs van Alblasserdam.

Heb je ook interesse om te komen? Stuur me dan een mailtje: esther@aandehand.com

De tijd is altijd van 14:30-16:30 uur. (inloop tot 14:45 uur). Geplande data: 27 december Meer data volgen snel. Locatie: Dam 145 in Alblasserdam.


Tienergroep: Brussenavond

Vanaf oktober start er, bij voldoende belangstelling, ook een tienergroep. Een keer in de twee maanden hebben we een gezellige avond met elkaar. We kletsen wat, kijken een film, zijn creatief bezig of we doen een spel.

Kosten: €7,50 per keer

Locatie: Dam 145 in Alblasserdam

Data: startavond 27 oktober

Tijd: 19.00 - 21.00 uur

Aanmelden kan per e-mail: esther@aandehand.com


Brussencursus

Voor kinderen en tieners is er ook een mogelijkheid om een brussencursus te volgen. In deze 5-delige cursus leren zij alles over autisme en krijgen ze handvatten aangereikt om beter om te gaan met autisme in hun directe omgeving. (psycho-educatie). Na afloop van de cursus ontvangt de deelnemer een certificaat. De cursus wordt van tijd tot tijd aangevraagd. Staat er nog geen datum in de agenda, of schikt deze u niet, neem dan gerust even contact op.

Kosten: €75,- inclusief materiaal.

Aanmelden kan per e-mail: esther@aandehand.com