coaching en begeleiding op maat

Stichting Brusjesmiddag

Stichting Brusjesmiddag is ontstaan vanuit het vrijwilligersinitiatief van Esther Vliegenthart om eens per maand een lotgenotenmiddag te organiseren voor jonge mantelzorgers. Tijdens deze middag staan delen én verwend worden centraal!

Ben je een broer(tje) of een zus(je) van iemand met autisme, of met een andere zorgbehoefte? Dan is het soms fijn om met andere broers of zussen te praten. Meld je dan aan voor de brusjesmiddag.

Iedere maand praten we over wat ons bezig houdt. We proberen je handvatten mee te geven om steeds beter met jouw rol in jouw gezin om te gaan zonder de aandacht voor jezelf te verliezen.

Verder worden jullie verwend, maken we wat leuks of spelen we een spel! En natuurlijk kunnen jullie lekker met elkaar kletsen en ervaringen uitwisselen. De middagen zijn vooral enorm gezellig!


In de vakanties proberen we er een extra leuke en lange middag van te maken!

Kosten: €10,= per keer

In maart 2017 én 2018 werd de "Brusjesmiddag" gewaardeerd met een tweede plaats bij de waarderingsprijs van Alblasserdam . In 2021 is de brusjesmiddag verhuisd naar Noord-Sleen.

Heb je ook interesse om te komen? Stuur me dan een mailtje: brusjesmiddag@gmail.com

De tijd is altijd van 14:30-16:30 uur. (inloop tot 14:45 uur). Dag: iedere laatste woensdag van de maand

Locatie: Zorgboerderij De Marke, Markeweg 25, 7846AG Noord-Sleen

Privacy

Stichting Brusjesmiddag Alblasserwaard respecteert uw privacy. In de privacyverkalring kunt u lezen hoe we dat doen. U kunt hier de Privacyverklaring Brusjesmiddag (1).pdf downloaden.