coaching en advies op maat

Esther Vliegenthart

Mijn naam is Esther Vliegenthart en ik verzorg de het advies vanuit "Aan de hand". Ik ben moeder van 3 kinderen: 2 tienermeiden en een tienerzoon.

Ik heb een diploma behaald voor coaching bij autisme en gedragsproblemen bij kinderen. Veel boekenwijsheid dus... Gelukkig ben ik ook ervaringsdeskundige en heb ik in het verleden ook geworsteld met gedragsproblemen van mijn zoon die voortvloeiden uit een ontwikkelingsstoornis. Wij hebben in de afgelopen 8 jaar als gezin heel veel geleerd. Die ervaring, kennis en kunde in combinatie met opleidingen en cursussen en liefde voor kinderen, maken dat ik u heel graag begeleid.

Het mooiste wat een kind kan worden is "zichzelf". Met u ga ik graag op zoek naar manieren om uw kind verder te helpen en uw gezin verder te helpen. Want ik weet als geen ander wat de weerslag van ontwikkelingsproblemen op een gezin kan zijn.

Verder heb ik een enorme interesse in "passend onderwijs" en lever ik daar op vrijwilligersbasis een bijdrage aan. Ook schrijf ik kinderboeken voor speciale kinderen: Saartje. Hier kunt u daar meer over lezen.

Daarnaast begeleid ik ook volwassenen met autisme. Soms lopen zij vast in hun werk, hun dagelijks leven. Ook kan het hebben van een gezin soms een grote uitdaging vormen voor iemand met autisme. Samen inventariseren we de knelpunten en gaan we aan de slag. Waar nodig betrekken we daar ook uw omgeving bij.

In april 2018 hebik bovendien mijn diploma "coaching bij hooggevoeligheid (HSP) behaald.

Vergoeding

Coaching wordt door de meeste zorgverzekeraars niet vergoed. Voor bepaalde begeleiding is het mogelijk om een PGB aan te vragen bij uw gemeente. We hebben ervaring met de aanvraag en kunnen u daarin begeleiden.

Beroepsvereniging

Wij zijn aangesloten bij de beroepsvereniging Adiona.